OVER FLOWERS & LIVING 

Bloemen horen bij het leven. Een mooie bos op de keukentafel die de hele keuken opfleurt, een prachtig rouwboeket dat troost biedt of een trouwlocatie waar de vreugde van af spat door de meest prachtige bloemen: Flowers & Living draagt graag bij aan alle bijzondere momenten in het leven met de mooiste bloemcreaties.

Bloemen bepalen voor een groot deel de sfeer van een ruimte. Kies jij voor romantisch met mooie pasteltinten of wordt het op en top vrolijkheid met de meeste felle kleuren? Geef je wensen door en ik adviseer over kleurgebruik, soorten bloemen (per seizoen verschillend) en de juiste stijl. Bij Flowers & Living kun je onder andere terecht voor:

Andere wensen of meer weten? Neem gerust contact op!

OVER INGE MULDER

Even voorstellen! Ik ben Inge Mulder, ik woon in het prachtige Noordlaren en heb een passie voor bloemen zolang ik me kan herinneren.

Na jarenlange ervaring in de bloemenwereld was het in 2016 tijd voor de grote stap: het starten van mijn eigen bedrijf Flowers & Living. Iedere bloem is uniek in kleur, geur en vorm en ik word er zo blij van om hier elke dag mee te mogen werken. Ik vind het bijzonder om bij te mogen dragen aan mooie en minder mooie momenten en hoop dat ik met mijn bloemcreaties vreugde of juist troost kan bieden.

Ik geniet het meest als ik zie dat het totaalplaatje klopt. De kleuren, de verschillende bloemsoorten, de details; met mijn gevoel voor stijl weet ik met bloemen iedere gewenste sfeer over te brengen.