LIEFDE VAN 

Liefde van onze klanten.

 • Petra & Mark
  Petra & Mark

  PETRAMARK

  “Inge heeft voor onze bruiloft op 12-05-2017 de bloemen geregeld! Alles was precies zoals we hadden besproken! Wij waren enorm blij met de goede service! Bedankt Inge!”


 • Ronald & Marijn
  Ronald & Marijn

  RONALDMARIJN

  Inge heeft in een eerste gesprek met ons uitgebreid de tijd genomen om te bespreken wat we graag zouden willen. We hebben alles tot in detail doorgenomen, waardoor we goed wisten wat we konden verwachten. In het bruidsboeket wilde ik heel graag pioenrozen en zelfs aan het einde van het seizoen kon Inge die wens voor mij laten uitkomen. De corsages voor de gasten en de aankleding van de trouwlocatie heeft Inge op de dag zelf tot in de puntjes geregeld, waardoor wij ons daar niet mee bezig hoefden te houden. Ook van onze gasten hebben we veel positieve reacties gekregen over de prachtige bloemen die perfect pasten bij de sfeer die we in gedachten hadden. Al met al waren we zeer tevreden over de kwaliteit en service die Inge heeft verzorgd!”


 • Marjan & Djoerd
  Marjan & Djoerd

  MARJANDJOERD

  “Inge heeft 15 juli 2017 onze corsages, haarstukje en bruidsboeket verzorgd. Het was nog mooier dan we hadden verwacht! Onze kleuren en stijl kwamen overal in terug. Echt een vrouw met passie voor haar beroep. Het contact met haar was ook heel fijn! Wij bevelen Inge graag bij je aan.”

 • Lianne & Melvin
  Lianne & Melvin

  LIANNEMELVIN

  “Inge heeft ons werkelijk prachtige bloemstukken bezorgd voor onze bruiloft. Wat een talent! Van te voren hadden we een afspraak en hebben we al onze wensen besproken. Inge kwam zelf ook met geweldige ideeën en er was heel veel mogelijk! We vonden het een leuk gesprek. De aankleding op de dag zelf was uiteindelijk echt prachtig. Precies zoals we in gedachten hadden! Ik kan Inge (Flowers & Living) dan ook aan iedereen aanraden en we zouden haar zo weer vragen.”