ROUWEN

STIJLVOLLE EN MOOIE ROUWSTUKKEN

Het overlijden van een dierbare is erg ingrijpend. Naast de emoties die hierbij komen kijken, moet er voor de uitvaart ineens veel geregeld worden binnen een korte tijd. Flowers & Living staat graag bij in het verzorgen van het bloemwerk. Van rouwstukken tot het bedrukken van linten: door mijn persoonlijke aanpak hoop ik met bloemen troost te kunnen bieden en te kunnen ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Persoonlijke rouwstukken
Ik werk nooit met standaard bloemstukken, maar stem de stijl altijd af op de wensen van de overledene of nabestaande(n). Van natuurlijke veldboeketten tot strak en modern: alle stijlen zijn mogelijk. Ik kom graag bij je thuis om alle wensen door te spreken en bezorg de bloemstukken vervolgens op iedere gewenste plek. Zo hebben nabestaanden geen omkijken meer naar de bloemen voor de uitvaart en kunnen zij zich richten op andere dingen.

Bloemwensen vastleggen
Bij Flowers & Living is het mogelijk om bloemwensen vast te leggen voor je eigen uitvaart. Ik kom bij je thuis om alles rustig door te spreken en leg alle wensen vast in een document.